У Кропивницькому нетверезий водій автівки “стукнув” маршрутку і втік

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 20 травня, по вул. Євгена Тельнова нетверезий водій “Volkswagen” допустив зікнення із маршруткою №44.

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції, сильний удар в задню частину транспортного засобу БАЗ прийшовся тоді, коли маршрутний засіб заїжджав на одну із зупино.

“На щастя ніхто з пасажирів не постраждав. Маршрутний засіб зазнав механічних пошкоджень, а от сам винуватець ДТП з місця події втік.

На місце події оперативно прибули охоронці порядку і вже за декілька хвилин розшукуваний транспортний засіб був виявлений на вулиці Соборній. 42-річний водій Volkswagen свою провину визнав, а втечу з місця ДТП пояснив банально – «злякався відповідальності».

Водій перебував в стані алкогольного сп’яніння, перевірка на алкотестер показала приголомшливий резултат – 2,44 проміле алкоголю в крові, що в 12 разів перевищує допустиму норму”, – йдеться у повідомленні.

На порушника патрульні склали 3 адміністративні матеріали: за керування у нетверезому стані (ч.1 ст.130 КУпАП), залишення місця ДТП (ст.122-4 КУпАП) та скоєння ДТП (ч.1 ст.124 КУпАП).
Право на керування передали тверезому товаришу водія.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар