У Кропивницькому підірвали автівку

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Поліцейські з’ясовують обставини пригоди, внаслідок якої отримав поранення мешканець міста Кропивницький. Пригода сталася близько 5 години ранку в одному зі спальних мікрорайонів. За попередньою інформацією, на автомобілі Нива, який належить потерпілому, здетонував вибуховий пристрій. Чоловік отримав тяжкі травми. Обставини з’ясовуються.

Про це повідомляє Перша електронна із посиланням на сектор комунікації поліції Кіровоградської області

Поліцейських та лікарів на місце події викликали жителі будинку, які почули шум. За попередньою інформацією, потерпілий є працівником однієї з державних установ.

Унаслідок вибуху транспортний засіб отримав механічні пошкодження. З місця пригоди вилучено фрагменти вибухового пристрою.

З метою встановлення осіб, причетних до скоєння злочину, проводяться усі необхідні оперативно-розшукові заходи. Вирішується питання щодо внесення інформації за цим фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Попередньо подію кваліфіковано як замах на вбивство. На місці працюють поліцейські.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар