У Кропивницькому перехожий спіймав грабіжника та утримував його до приїзду поліції

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 30 квітня, близько 15:00 патрульні отримали повідомлення про грабіж. Інцидент стався на вулиці Студентський бульвар. Зі слів потерпілої, невідомий громадянин вихопив у неї з рук мобільний телефон та кинувся навтьоки.

В погоні за своїм кривдником, 38-річна жінка впала і травмувалася. Перехожий, що став свідком пограбування, також кинувся наздоганяти зловмисника. Він затримав правопорушника, тим часом інші очевидці події викликали охоронців порядку.

Під час поверхневої перевірки у чоловіка виявили мобільний телефон потерпілої. Затриманим виявився 30-річний мешканець обласного центру. Раніше він вже мав проблеми із законом та притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу та швидку. Лікарі оглянули жінку та надали їй медичну допомогу.

Затриманого доставили до міського відділу поліції для з’ясування обставин події.

Патрульні подякували небайдужому 54-річному громадянину, що допоміг спіймати злочинця. Як виявилося, чоловік – колишній правоохоронець, має звання капітан міліції.

“Я просто не міг вчинити інакше, це ж мій громадянський обов’язок. Я радий від того, що допоміг охоронцям порядку затримати злочинця, сподіваюся, що жінка відтепер буде трохи обачнішою на вулицях міста”, – зауважив чоловік.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар