Нетверезий водій врізався в бетонну огорожу по вул. Полтавській

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 25 квітня, близько 21:00 на вулиці Полтавській, 41-річний водій авто Daewoo Lanos не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з бетонною огорожею. Автомобіль зазнав значних пошкоджень – передня частина легковика зруйнована.

Повідомляє прес-служба патрульної поліції.

Патрульні, що першими прибули на місце події, одразу викликали швидку, втім від госпіталізації водій та троє пасажирів відмовилися. Під час спілкування з кермувальником, охоронці порядку помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Проходити алкотест на місці чоловік не захотів, але погодився пройти освідування в медичному закладі. Там лікарі зафіксували у нього 1,56 проміле алкоголю в крові, що у 8 разів перевищує норму. Також з’ясувалося, що у чоловіка відсутні документи на право керування транспортним засобом.

Згодом, один з пасажирів, 25-річний кропивничанин, поскаржився патрульним на погане самопочуття. Інспектори вдруге викликали швидку, чоловіка шпиталізували до лікарні.

На місце викликали слідчо-оперативну групу. Правоохоронці проводять слідчі дії, встановлюються причини та обставини ДТП.

Патрульні застерігають водіїв не сідати за кермо напідпитку, не наражати на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар