У Кропивницькому затримали злодія, який грабував навчальні та медичні заклади

© lviv.web2ua

Працівники поліції викрили кропивничанина, який причетний щонайменше до 10 крадіжок з офісів, медичних та навчальних закладів.

Про це повідомляє Перша електронна за матеріалами Кропивницького відділу поліції Кіровоградської області.

32-річний раніше судимий житель обласного центру викрадав майно з приміщень офісів, медичних та навчальних закладів. Поліцейським вдалося встановити місце збуту краденого і вилучити речові докази. За вчинене особі загрожує покарання на строк до 6 років позбавлення волі.

Злодій обирав об’єктами наживи приватні клініки, лікарні, школи та місцеві офіси. Уночі, пошкоджуючи пластикові вікна, проникав всередину будівель і викрадав цінні речі, зокрема монітори, телевізори, сканери, пилососи, тонометри, інші медичні пристрої, тощо. У подальшому техніку продавав.

«Оперативники Кропивницького відділу поліції доклали максимум зусиль, щоб викрити зловмисника. Попередньо встановлено, що раніше судимий за майнові злочини громадянин причетний щонайменше до 10 крадіжок. За цими фактами розпочато досудове слідство за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст.185 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про оголошення злодію підозри у вчиненні кримінальних правопорушень», – повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко.

Під час обшуків поліцейськими було вилучено ще чимало цінного майна. Тож, з метою встановлення справжніх власників речових доказів, працівники поліції просять відгукнутися громадян, які стали жертвами подібних злочинів. Для впізнання викраденого майна, звертайтеся щосуботи з 9 до 12 години за адресою: вулиця Дворцова 6А, адмінбудівля № 2 Кропивницького відділу поліції.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар