У Світловодську вбили чоловіка і сховали тіло під автомобілем

Ілюстрація dpchas.com.ua

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві жителя Світловодська. Як розповіли правоохоронці, тіло чоловіка в його гаражі виявила дочка – злочинець сховав тіло в оглядовій ямі.

Про це повідомляє сайт “Сьогодні”.

“Оглядова яма була закрита дошками, над нею стояв автомобіль, який належав покійному, двері в гараж замкнені на навісний замок, а ворота – на внутрішній засув. При огляді тіла виявили численні тілесні ушкодження”, – пояснили в поліції Кіровоградської області.

З’ясувалося, що потерпілий деякий час проживав з жінкою і її сином. Між чоловіками постійно виникали конфлікти. Навіть після того, як цивільне подружжя розійшлися, сварки не припинялися.

“Під час чергової конфліктної ситуації молодший опонент почав з’ясовувати стосунки з колишнім родичем, в результаті чого завдав йому травми, які виявилися не сумісними з життям. Розуміючи, що скоїв тяжкий злочин, 28-річний зловмисник вирішив “замести” сліди, тому сховав тіло чоловіка в гаражі, а сам, продавши житло, виїхав на постійне проживання в іншу область разом з матір’ю”, – додали в поліції.

Тепер затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар