Таврійський університет відкриє у Кропивницькому 7 факультетів

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
У Кропивницькому Таврійський національний університет ім. В.І. Вернадського відкриє регіональний інститут, де будуть набирати студентів на 7 напрямків підготовки фахівців.

Про це сьогодні, 10 квітня, під час прес-конференції повідомив ректор університету Володимир Казарін.
 
Набір студентів буде здійснюватися на державну та комерційну форму навчання. В інституті цього року набиратимуть студентів на спеціальності менеджменту, фізичного виховання і спорту, здоров’я молоді та реабілітації, права, психології та туризму.
 
Із наступного року, перелік спеціальностей буде визначений з урахуванням потреб регіону.
 
Викладацький склад інституту на 2/3 планують укомплектувати з кропивничан, а іншу третину залучити з Києва, де зараз і розташовано Таврійський національний університет. Викладати в інституті будуть на 4 мовах: українській, кримсько-татарській, російській та англійській.
 
За словами Володимира Казаріна, представники вишу хочуть перетворити Кропивницький на український центр науки, освіти та студентського життя.
“У наших планах виховати нову українську еліту, яка б змогла здійснити кадрове перезавантаження в Криму та Кропивницькому. Молодь має стати тією рушійною силою, яка буде змінювати країну на краще”, – підсумував ректор ТНУ ім. В.І. Вернадського.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар