Останнього учасника банди кропивницьких «перевертнів у погонах» триматимуть до суду під вартою

фото затримання учасників банди «перевертнів у погонах» в липні 2016 року

Одному з учасників угрупування “перевертнів у погонах”, якого було оголошено в розшук і 7 квітня затримано співробітниками СБУ, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Про це повідомляють у прокуратурі області.

Судом у повному обсязі було задоволено клопотання відомства.

Нагадаємо, у липні 2016 року Службою безпеки України спільно з прокуратурою області припинено діяльність організованої злочинної групи з числа співробітників керівного та оперативного складу Національної поліції. Зловмисники були затримані працівниками СБУ та прокуратури у липні поточного року «на гарячому» при вимаганні більше 200 000 грн. хабара від місцевого мешканця за не притягнення до кримінальної відповідальності за нібито вчинене розбещення неповнолітніх.

Перевертні в погонах причетні до вчинення ряду тяжких злочинів, зокрема отримання неправомірної вигоди, крадіжки, катування, незаконного проведення обшуку, перевищення влади та службових повноважень, шахрайства.

7 квітня СБУ повідомила, що співробітники відомства затримали останнього учасника банди «перевертнів у погонах», члени якої тероризували мешканців Кропивницького. Він переховувався на території однієї з баз, де він за допомогою знайомого облаштував «житло» у складських приміщеннях.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар