У Петрівському районі розкрадали комплектуючі залізничної колії

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Жителя області викрито у крадіжці комплектуючих із залізничної колії. Раніше судимий мешканець Петрівського району планував у подальшому продати металеві запчастини, але завдяки вчасному повідомленню про злочин, цьому вдалося завадити.

До Петрівського відділення поліції надійшла інформація про те, що територією одного з сіл на мотоциклі з боковим причепом невідомі перевозять майно, яке, ймовірно, було викрадено із залізничного перегону.

Поліцейські прибули на місце події та зупинили транспортний засіб. Попередньо встановлено, що 26-річний житель іншого населеного пункту демонтував комплектуючі верхньої будови колії та попросив знайомого на мотоциклі перевезти деталі до свого домоволодіння.

У даний час викрадені запчастини і транспорт вилучено. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання – до 3 років позбавлення волі.

Поліцейські встановлюють усі обставини події та можливу причетність до злочину інших осіб. Розслідування триває.

 

За матеріалами Петрівського відділення

Долинського відділу поліції Кіровоградської області

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар