Мешканець Кіровоградщини схиляв неповнолітнього до вживання наркотиків

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

За державного обвинувачення Новоукраїнської місцевої прокуратури мешканець району, який схиляв неповнолітнього до вживання наркотичних засобів, отримав справедливе покарання.

Мова йде про те, що засуджений виготовляв, зберігав та вживав особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс, а також особливо небезпечний наркотичний засіб – екстракт канабісу. Крім того, він неодноразова схиляв до вживання вказаних наркотиків свого неповнолітнього односельчанина.

Вироком суду його визнано винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 315 (схиляння до вживання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі з випробувальним строком на 3 роки.

На даний час, вирок суду набрав законної сили.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області        

Поширити:

Залишити коментар:

коментар