На Кіровоградщині наркобанда зберігала 5 тонн марихуани

Ілюстрація PMG.ua

За клопотанням прокуратури області трьом учасникам організованої злочинної групи, які займались вирощуванням нарковмісних речовин з подальшим збутом на території всієї країни, обрано запобіжні заходи у виді тримання під вартою.

Вказаним особам оголошено про підозру за ч.3 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ч.2 ст.310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель), ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Мова йде про злочинне угрупування, яке діяло на території Голованівського району. Наркотичні рослини підозрювані вирощування у заздалегідь виготовлених теплицях на території приватного домоволодіння. На території цього ж домоволодіння відбувалась сушка та пакування наркотиків для подальшого збуту на території України. Під час проведення обшуків правоохоронцями було виявлено та вилучено рекордну кількість нарковмісних речовин, а саме понад 5 тонн марихуани вартістю понад 15 млн грн, обладнання для виготовлення та пакування наркотичних сумішей, наркотичні речовини іноземного виробництва. В ході обшуку також було вилучено арсенал зброї – гвинтівки, револьвер,пістолети травматичної дії, гранати РГД-5, набої калібру 5.45 та 7.62.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар