Захищаючи жінку, раніше судимий кропивничанин до напівсмерті побив її співмешканця

© portal.lviv.ua

У Кропивницькому працівники поліції за добу викрили підозрюваного у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень місцевому жителю. Під час конфлікту, причиною якого стала нібито співмешканка зловмисника, він завдав 40-річному кропивничанину травм голови.

За вчинене особі загрожує до 8 років позбавлення волі, повідомляють у Кропивницькому відділі поліції Кіровоградської області.

Попередньо встановлено, що конфлікт виник на одному з ринків між місцевими жителями, через співмешканку молодшого чоловіка. Він взявся захищати жінку і між опонентами зав’язалася бійка. Під час з’ясування стосунків один із чоловіків завдав іншому тяжких травм голови.

До Кропивницького відділу поліції надійшло повідомлення з обласної лікарні про доправлення чоловіка з тяжкими тілесними ушкодженнями.

«За добу працівники поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 33-річний раніше судимий місцевий житель. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років», – повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар