На Кіровоградщині “Mercedes” в’їхав у дерево

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями на 1 кілометрі автодороги «Новоархангельськ – Новомиргород» водій автомобіля «Mercedes Benz NL270 CDI», не справився з керуванням та допустив зіткнення автівки з деревом.

Пише ВБДР УПД ГУНП у Кіровоградській області.

За попередніми даними, поблизу селища Новоархангельськ 29-річний водій автомобіля «Mercedes Benz NL270 CDI», не вибрав безпечну швидкість руху, не справився з керуванням транспортним  засобом та виїхав за межі проїжджої частини дороги, де зіткнувся з деревом.

На щастя, у цій дорожньо-транспортній пригоді обійшлося без постраждалих.

Правоохоронці з’ясовують усі обставини дорожньо-транспортної пригоди. Відносно водія складено протокол про адміністративне правопорушення, відповідальність за яке передбачена статтею 124 КУпАП («Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна»).

Шановні учасники дорожнього руху! Будьте взаємоввічливими, уважними та обережними на шляхах! Не порушуйте правила дорожнього руху! Пам’ятайте, що наші життя та здоров’я, а також життя та здоров’я інших учасників дорожнього руху, лише у наших з вами руках!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар