У 3 районах Кіровоградщини горіли покрівлі приміщень

пожежа у Маловисківському районі / фото прес-служби ДСНС області

Минулої доби, 28 березня, на Кіровоградщині сталися пожежі покрівель житлових та нежитлових приміщень у Знам’янському, Маловисківскому та Долинському районах.

Про це повідомляють у прес-службі У ДСНС в області.

Зокрема, 28 березня о 17:24 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Полтавській с. Марфівка Долинського району.

По прибуттю на місце події пожежно-рятувальних підрозділів було встановлено, що горить перекриття будівлі, що не експлуатується, на площі 40 м2. Травмованих та загиблих не виявлено. Силами вогнеборців о 17:50 пожежу локалізовано та о 18:39 – ліквідовано. До гасіння пожежі залучались 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Долинська.

Причину пожежі наразі встановлюють фахівці.

Також 28 березня о 12:43 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на вул. Спаській в с. Березівка Маловисківського району.
По прибуттю на місце події пожежно-рятувального підрозділу було встановлено, що горить покрівля житлового будинку на площі 15 м2. Травмованих та загиблих не виявлено.
Силами вогнеборців о 13:38 пожежу локалізовано та о 13:48 – ліквідовано. До гасіння пожежі залучались 5 чоловік особового складу, 1 одиниця техніки 34-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Смоліне та місцева пожежна команда с.Березівка.
Причину пожежі встановлюють фахівці.

А 28 березня о 13:22 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Пушкіна с. Мошорине Знам’янського району.
По прибуттю на місце події пожежно-рятувального підрозділу було встановлено, що горить покрівля нежитлового будинку на площі 15 м2. Травмованих та загиблих не виявлено. Силами вогнеборців о 14:13 пожежу локалізовано та о 15:30 – ліквідовано. До гасіння пожежі залучались 4 чоловіки особового складу, 1 одиниця техніки 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка та місцева пожежна команда Знам’янського ХПП.
Причину пожежі встановлюють фахівці.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар