Через нерозділене кохання 22-річний кропивничанин намагався звести рахунки з життям

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 28 березня, близько 6-ї години ранку, патрульні отримали терміновий виклик, що чоловік здійснив спробу покінчити із життям. Інцидент стався на вулиці Мечникова.

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції, екіпажі миттю прибули за вказаною адресою, де на них вже чекала заявниця. Жінка повідомила, що 22-річний кропивничанин – товариш її доньки. Напередодні ті посварилися і хлопець вирішив вкоротити собі віку в квартирі своєї подружки.

Коли патрульні зайшли до оселі, на підлозі у ванній, в калюжі крові, побачили чоловіка. Порізи на руках в області вен у нього виявилися досить глибокими. Громадянин перебував без свідомості.

Інспектори викликали “швидку” та зупинили кровотечу, наклавши потерпілому жгут на обидві порізані руки. Після – накрили чоловіка теплою ковдрою.

Лікарі подякували охоронцям порядку за своєчасну і кваліфіковану медичну допомогу та госпіталізували чоловіка до лікарні.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар