В Олександрії під колеса автівки кинулася 20-річна дівчина, яка раніше “заміновувала” школи

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 27 березня, близько 16:55 на вулиці 6-го Грудня навпроти Олександрійського міськвідділу поліції сталася ДТП. 20-річна дівчина, яка примусово лікується у психлікарні, кинулася під колеса автівки. У квітні минулого року таким рішенням було засуджено дівчину за неодноразові хибні повідомлення про замінування прокуратури, суду, шкіл.

Повідомляє Перша електронна з посиланням на “Мою Олександрію”.

Мікроавтобус IVECO збив молоду жінку. 20-річну постраждалу забрала “швидка”. У неї черепно-мозкова травма.

Як повідомив представник поліції, дівчина вистрибнула на проїжджу частину з-за каштана в невстановленому місці.

“Вона ховалася за каштаном, побачила машину, і вискочила під колеса. Я це бачив своїми очима. Водій гальмував, але різко зупинитися не зміг, він їхав 30-40 км / год”, – прокоментував інспектор поліції Андрій Кисель.

За кермом мікроавтобуса перебував 36-річний олександрієць.

“Вона сама кинулася під машину, я вдарив по гальмах і намагався уникнути зіткнення, ви ж бачите”, – показує водій на мікроавтобус, який стоїть на розділовій смузі.

Як стало відомо Моїй Олександрії, в аварії постраждала мешканка села Олександрівки (Ворошилівка), яка раніше притягувалася до відповідальності за неправдиві повідомлення про “замінування” суду, прокуратури та шкіл.

Рік тому, в квітні, суд за неправдиві звернення засудив дівчину до випробувального терміну на два роки і примусовому амбулаторному лікуванню в психіатричній лікарні.

Фото: Моя Олександрія.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар