Поліцейські врятували кропивничанку, яка хотіла покінчити життя самогубством

Учора, 24 березня, близько 19- години вечора, патрульні отримали терміновий виклик від мешканців однієї із багатоповерхівки, про те, що жінка воліє стрибнути із вікна 7-го поверху. Інцидент стався на вулиці Волкова.

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Кропивницького на своїй сторінці у Facebook.

Три екіпажі одразу приїхали на місце. Патрульних зустріли очевидці події та заявниця, яка розповіла, що її сусідка, стоячи на підвіконні 7- го поверху плакала і кричала, що їй важко жити і вона хоче покінчити із життям, а потім повернулась до кімнати.

З’ясували також, що 35-річна жінка має 10-річного сина, якого вона надвечір передала сусідові із словами, – «сьогодні я маю намір побути на самоті, я прийняла остаточне рішення і воно незворотнє».
Ці слова неабияк стурбували поліціянтів, тож вони спробували увійти до її помешкання та двері були зачинені і ніхто не відповідав. Інпектори викликали швидку та працівників ДСНС.

Вступивши в діалог із громадянкою, патрульні та рятувальники трохи заспокоїли її і після довгих перемовин та таки відчинила двері.

Близько 2-х годин поліціянти спільно з рятувальниками говорили із жінкою та намагалися її заспокоїти. Згодом жінка пошкодувала про сівій необдуманий вчинок, який міг завершитися фататально і запевнила, що більше такого не зробить. Патрульні також знайшли та привезли матір жінки, щоб та підтримала її в скрутну хвилину.

Наостанок жінка подякувала своїм рятувальникам і навіть запропонувала всім гарячого чаю. Переконавшись, що психологічний стан дівчини покращився і вона не потребує медичної допомоги, патрульні залишили її відпочивати.

Патрульні Кропивницького застерігають: цінуйте своє життя, не піддавайтесь душевним хвилюванням. У вирішені питань, що турбують, не залишайтеся самі – зверніться за порадою до батьків, рідних. По можливості зверніться за порадою до психолога. Пам’ятайте , вчасний дзвінок на 102 може врятувати людське життя, не зволікайте!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар