На Кіровоградщині виявили контрабандну автівку

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На 696 кілометрі автодороги «Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка», у Кіровоградському районі, поліцейські роти реагування патрульної поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль «FIAT Bravo», під керуванням 33 – річного мешканця Харківщини.

Повідомляє сайт ВБДР УПД ГУ НП у Кіровоградській області.

У ході  проведення звірки номерів агрегатів автівки із записами у реєстраційних документах було виявлено, що ідентифікаційний номер кузова не співпадає із реєстраційними обліками, та у подальшому було встановлено, що він  належить іншому транспортному засобові, а дана автівка – ввезена до України з порушенням митних правил. Також було виявлено, що державні номерні знаки належать іншому авто. Як пояснив керманич, легковика він придбав на Дніпропетровщині та збирався перепродати частинами, тому й не реєстрував у встановленому порядку.

Інформацію про це внесено до Єдиного обліку, автомобіль затримано. Наразі тривають слідчі дії.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар