У Кропивницькому горіли квартира і приватний будинок

Кропивницьким рятувальникам 27 лютого довелося ліквідовувати займання в квартирі триповерхового житлового будинку на вул. Короленка, а сьогодні, 28 лютого – пожежу на території приватного домоволодіння на вул. Делегатській.

Про це повідомляє прес-служба У ДСНС в області.

27 лютого об 11:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі триповерхового житлового будинку на вул. Короленка м. Кропивницький.
По прибуттю пожежно-рятувального підрозділу на місце події було встановлено, що горять речі домашнього вжитку на площі 2 м2 на кухні квартири, що розташована на 2 поверсі будинку. Травмованих та загиблих не виявлено.

Силами вогнеборців об 11:25 пожежу локалізовано та об 11:51 – ліквідовано. До гасіння пожежі залучались 10 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

Причину пожежу наразі встановлюють фахівці.

Копия IMG_1277
фото прес-служби У ДСНС в області

28 лютого о 05:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на вул. Делегатській м. Кропивницький.
По прибуттю пожежно-рятувального підрозділу на місце події було встановлено, що горить покрівля на площі 4 м2 одноповерхового житлового будинку. Травмованих та загиблих не виявлено.

Силами вогнеборців о 06:12 пожежу локалізовано та о 06:24 – ліквідовано. До гасіння пожежі залучались 10 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

Причину пожежі встановлюють фахівці.

фото прес-служби У ДСНС в області
фото прес-служби У ДСНС в області
Поширити:

Залишити коментар:

коментар