Поліція викрила шахрайку, яка видурила у кропивничанки 325 тис. грн прямо в приміщенні міськради

У Кропивницькому поліція викрала шахрайку, яка видурила у знайомої 325 тис. грн прямо в приміщенні міськради.

Про це повідомляють у Кропивницькому відділі поліції Кіровоградської області.

Нагадаємо, про цей випадок 13 лютого на апаратній нараді розповів міський голова Кропивницького.

Чималу суму грошей 43-річна зловмисниця поступово видурила у кропивничанки за начебто «допомогу» у вирішенні земельних питань. За такі дії «винахідливій» громадянці доведеться понести покарання.

До Кропивницького відділу поліції звернулася місцева жителька, яка повідомила, що її ошукали. Знайома пообіцяла посприяти жінці у придбанні, приватизації та у виготовленні документації на земельну ділянку. За «послугу» аферистка взяла чималі гроші, проте жодної допомоги так і не надала, і кошти не повернула.
Попередньо встановлено, що шахрайка привела «клієнтку» до міської ради, залишила її чекати у холі, а сама піднялася до службових кабінетів, нібито вирішуючи проблемні питання. За свої «послуги» жінка поступово встигла «підзаробити» близько 320 тисяч гривень, які витратила на власні потреби.

«Отримавши оперативну інформацію, правоохоронцям вдалося викрити шахрайку, – повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко. – Нею виявилася 43-річна кропивничанка. Зловмисниці оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.
Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до 3 років».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар