У розкраданні майна «Аеродром Кіровоград» підозрюють службову особу українсько-російського підприємства

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація
Кіровоградською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру одному з фігурантів справи про розкрадання майна, що належить управлінню капітального будівництва Кіровоградської обласної державної адміністрації на загальну суму понад 130 тис грн.

Мова йде про кримінальне провадження, розпочате за фактом привласнення майна службовими особами спільного українсько-російського підприємство, а саме аеродромних плит, які знаходилися на об’єкті незавершеного будівництва – продовження злітно-посадочної смуги з приміщеннями обслуговування «Аеродром Кіровоград». Діяли службові особи товариства за попередньою змовою. Збитки завданні кримінальним правопорушенням становлять 132 тис грн.
Одному з фігурантів провадження прокуратурою за оперативного супроводу СБУ вже повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 191 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.
Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
Поширити:

Залишити коментар:

коментар