Другому затриманому під час стрілянини у Кропивницькому призначили 60 діб

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Затримання фігурантів перестрілки у Кропивницькому

Другому фігуранту перестрілки у Кропивницькому обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.

Нагадаємо, 21 лютого, у Кропивницькому відбулася стрілянина. Аби спіймати злочинців, правоохоронцям довелося влаштувати “перегони”. Наздогнати правопорушників вдалося аж на виїзді з міста – уже після того, як вони змінили одну автівку на іншу. У результаті стрілянини двоє чоловіків поранено – їх госпіталізовано до обласної лікарні. Справу кваліфікують як замах на вбивство. Ще двох осіб, причетних до стрілянини у Кропивницькому, оголосять у розшук.

Сьогодні, 23 лютого, у Кіровському районному суді м. Кіровограда розглядається клопотання прокуратури про обрання запобіжних заходів фігурантам перестрілки в Кропивницькому. Одному із них уже обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Судове засідання проходитиме у закритому режимі.

Голова Кіровського райсуду Роман Петров розповів, що усім трьом підозрюваним інкримінується однакове звинувачення і обставини злочину, тому, ймовірно, слід очікувати аналогічного рішення судді – 60 діб арешту без можливості внесення застави.

Окрім того, за словами Романа Петрова, слідчим суддею прийнято рішення про утримання вказаних осіб не в Кіровоградському слідчому ізоляторі, а в Черкаському. Таке клопотання було подано прокурором. Також були надані відповідні матеріали від Кропивницького УВП №14, про те, що існує ймовірна загроза дестабілізації оперативного стану і масових заворушень у зв’язку з особистостями затриманих.

Стрілянина у Кропивницькому: про замах на життя, перегони, обшуки та зброю у сумці

Поширити:

Залишити коментар:

коментар