На Кіровоградщині засудили рибного браконьєра з Полтавської області

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація

За державного обвинувачення Знам’янської місцевої прокуратури за незаконний рибний промисел на території Дніпродзержинського водосховища річки Дніпро, а саме охоронюваної зони Кременчуцької ГЕС м. Світловодськ, засуджено мешканця Полтавщини.

Так, прокурором у суді доведено, що обвинувачений незаконно добув  49 кг живих ресурсів загальнодержавного значення,  чим заподіяв істотну шкоду водним біоресурсам на суму 33 тис грн.
Вироком суду його визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 249 Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді штрафу у розмірі 170 неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого.
Крім того, з метою відшкодування вищевказаної шкоди, заподіяної кримінальним правопорушенням, місцевою прокуратурою заявлено цивільний позов, який перебуває на розгляді суду.
Прес-служба прокуратури Кіровоградської області      
Поширити:

Залишити коментар:

коментар