У Кропивницькому на «гарячому» спіймали крадія телефонного кабелю

фото dpchas.com.ua

Зловмисник зрізав дріт у житловому будинку, розташованому у центрі міста, та намагався втекти з місця події. У чоловіка поліцейські вилучили речові докази.

Близько 8-ї години ранку наряд батальйону поліції охорони здійснив виїзд на повідомлення про спрацювання сигналізації цілісності лінії телефонного кабелю в одному з будинків.

Прибувши за адресою, поліцейські побачили, як із під’їзду вийшов схвильований чоловік у забрудненому одязі та швидкою ходою рушив в інший бік, щоб уникнути зустрічі з правоохоронцями.

Зупинивши невідомого, працівники поліції поцікавилися метою перебування особи у даному будинку, але відповіді не отримали. Вживши заходів щодо припинення правопорушення, поліцейські здійснили поверховий огляд чоловіка та у кишені куртки виявили предмет, схожий на ніж, а в пакеті, який громадянин тримав у руках – змотаний телефонний кабель довжиною 15 метрів.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кропивницького відділу поліції та представника підприємства зв’язку. Злодієм виявився місцевий 31-річний житель, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за грабіж та злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.

За цим фактом проводиться перевірка та встановлюється розмір нанесених збитків, особі інкримінують правопорушення, передбачене ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

1 (45) 2 (39) 3 (28)

За матеріалами управління поліції охорони в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар