На Кіровоградщині знешкодили банду, яка вчиняла розбійні напади на літніх людей

фото blogspot.com

На Кіровоградщині знешкоджено організовану групу, учасники якої вчинили низку розбійних нападів на осіб похилого віку, чим завдали потерпілим збитків на загальну суму майже 132 тис грн.

Про це повідомляє Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

Правоохоронними органами Кіровоградської області знешкоджено організовану групу в складі трьох осіб, учасники якої впродовж липня – серпня 2016 року на території області вчинили низку розбійних нападів на осіб похилого віку. Унаслідок такої злочинної діяльності злочинці завдали потерпілим збитків на загальну суму майже 132 тис грн.

Учасникам злочинного угруповання повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 187 КК України (розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень), та судом обрані запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

За результатами досудового розслідування складено обвинувальний акт, який 15 лютого 2017 року скеровано на розгляд суду.

Хід судового розгляду перебуває на контролі Генеральної прокуратури України.

Довідково: за вчинення інкримінованих злочинів учасникам злочинного угруповання передбачено максимальне покарання у виді позбавлення волі до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар