На Кіровоградщині чоловік через ревнощі забив до смерті “конкурента”

У Кіровоградській області працівники поліції затримали підозрюваного у вбивстві. Причиною сварки між двома знайомими, за попередньою інформацією, стали ревнощі до цивільної дружини одного з них. У результаті молодший чоловік за допомогою обценьків побив старшого «суперника». Після скоєного кривдник викликав опоненту швидку допомогу, втім медики констатували смерть потерпілого.

Пізно ввечері 18 лютого до Новгородківського відділення поліції надійшло повідомлення від фельдшера про те, що на перехресті вулиць на узбіччі дороги виявлено тіло 56-річного місцевого жителя з тілесними ушкодженнями.

Як вдалося першочергово встановити поліцейським, подія, що завершилася трагедією, мала свою передісторію. Потерпілий і зловмисник були між собою знайомі та неодноразово відпочивали у спільній компанії.

«Вихідного дня 30-річний мешканець районного центру дізнався, що співмешканка, якої саме не було вдома, начебто у цей час зустрічалася з його знайомим. Аби розставити всі крапки над «і», чоловік сів на мопеда та вирушив на пошуки «суперника». Зустрівши його на виїзді з населеного пункту, почав з’ясовувати, чи правдою є чутки про таємні побачення з його цивільною дружиною. Спокійної розмови не склалося, тож ображений молодик схопив обценьки та взявся бити ними опонента. Коли той закривавлений упав на землю, чоловік схаменувся і навіть зателефонував у лікарню. Та, як виявилося, допомога потерпілому вже не знадобилася, від отриманих тяжких травм він помер на місці пригоди», – розповіла т.в.о. начальника Новгородківського відділення поліції Ірина Король.

Зловмисника поліцейські затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, йому оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Вирішується питання щодо обрання стосовно чоловіка міри запобіжного заходу.

1 (43) 2 (37) 3 (26)

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар