У Кропивницькому затримали водія, який збив пішохода і втік

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Патрульні відшукали водія, який скоїв наїзд на пішохода, а після зник з місця ДТП. Інцидент стався 14 лютого. Близько 20:00 патрульні отримали інформацію, що 6 годин тому, на вулиці Металургів, сталася ДТП за участі автомобіля Chevrolet, водій якого здійснив наїзд на 46-річну жінку та зник з місця події.

Потерпіла зателефонувала до поліції лише після того, як лікарі діагностували у неї закритий перелом шийки правої плечової кістки.

Співробітники сектору розшуку та опрацювання матеріалів ДТП УПП Кропивницького одразу виїхали на місце події. Під час обстеження території виявили відеокамеру зовнішнього спостереження, яка належить одному з приватних підприємств. Завдяки відеозапису інспектори знайшли водія, який і скоїв наїзд на пішохода. Ним виявився 32-річний мешканець обласного центру. Оглянувши автомобіль Chevrolet – виявили пошкодження на передній частині транспортного засобу.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Автомобіль евакуювали на арештмайданчик. Справою займаються слідчі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар