На Кіровоградщині карета швидкої допомоги потрапила в снігові замети

За минулу добу пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС в області 4 рази залучались для буксирування автомобілів, які потрапили на ускладнені ділянки автодоріг. Одним із таких автомобілів стала карета швидкої допомоги, яка їхала на виклик до хворого.

Двічі довелось виїжджати рятувальникам 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківка для буксирування автомобілів: о 10:20 водій вантажного автомобіля «MAN», прямуючи до села Тишківка, через ожеледицю не зміг подолати підйом неподалік села Липняжка. О 19:40 була надана допомога по буксируванню автомобіля швидкої допомоги, який через перемети на дорозі не міг самостійно продовжити рух до села Крикунка на виклик до хворого. Після того, як швидка не змогла продовжити рух навіть на буксирі, добровеличківські рятувальники доставили лікаря до Крикунки пожежним автомобілем. Коли з’ясувалось, що хворий потребує термінової госпіталізації, його й лікаря довезли пожежним автомобілем до швидкої, а потім супроводили до райцентру.

О 13:50 рятувальники 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове відбуксирували легковий автомобіль, який застряг поблизу с. Йосипівка, на безпечний відрізок шляху.

О 19:15 виїжджали на виклик для надання допомоги автомобілю «ВАЗ-21099» рятувальники 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бобринець. Подія трапилась у райцентрі. Водій пояснив, що після зупинки на узбіччі вулиці Промислової не зміг продовжити рух. Рятувальники відбуксирували авто на безпечну ділянку дороги.

11_1 11_3 11_4

Прес-служба У ДСНС в області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар