Мешканець Кіровоградщини “погостював” у односельців на 10 тис. грн

Ілюстрація shepetivka.com.ua

Поліцейські встановили особу серійного злодія, який викрав чужого майна на суму близько 10 тисяч гривень.

Чоловік «відвідував» домоволодіння односельців та мешканців сусідніх населених пунктів Благовіщенського району. Після чого громадяни виявляли пропажу техніки, інструментів та інших речей. Працівники поліції під час обшуків вилучили крадене за місцем проживання зловмисника.

«35-річному злодію вже повідомлено про підозру у скоєнні 7 крадіжок, до яких встановлено його причетність. Об’єктами наживи чоловік обирав подвір’я людей похилого віку, або поникав до осель, де нікого не було вдома. Із господарських приміщень потерпілих виносив бензопили і бензокосилки, велосипеди та інше майно, з будинків прибрав до рук телевізор, музичний центр, пилосос, антени. Частину краденого продав, решту залишив для власного користування.

Раніше чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини і лише влітку минулого року звільнився з місць позбавлення волі», – розповів начальник Благовіщенського відділення поліції Ігор Яковлев.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, триває. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді ув’язнення на строк від 3 до 6 років.

1 (35) 2 (30) 3 (22) 4 (15) 5 (11) 6 (6)

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар