На Кіровоградщині шахрай за сувенірні гроші купив у пенсіонерки овочі

Ілюстрація ukranews.com

Поліцейські оголосили підозру зловмиснику, який ошукав та обікрав пенсіонерку.

Чоловік розрахувався з бабусею сувенірними купюрами за придбані овочі. У результаті старенька жінка залишилася без грошей та позбулася продуктів харчування. Але і цього непорядному громадянину виявилося замало, з чужого домоволодіння він прихопив ще й мобільний телефон.

81-річна мешканка міста Знам’янка звернулася за допомогою до поліції та розповіла про прикру історію, яка з нею трапилася.

Через деякий час після візиту знайомого їй чоловіка, пенсіонерка виявила, що отримала за продану картоплю замість справжніх грошей кольорові папірці з написом «сувенір». Також з’ясувалося, що невдячний гість присвоїв і засіб зв’язку.

«Поліцейські встановили місцезнаходження зловмисника та вилучили у нього телефон. Кривдником бабусі виявився 38-річний раніше судимий місцевий житель. Він скористався тим, що старенька мала проблеми із зором, і не могла одразу розгледіти, чим з нею розраховуються. Крім того, жінка не очікувала, що так міг вчинити знайомий. Тепер чоловіку доведеться відповідати за скоєне», – розповів в.о. начальника Знам’янського відділу поліції Ігор Прохніцький.

Зловмиснику оголошено підозру за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 190 (шахрайство) та ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Особі загрожує покарання – до 3 років позбавлення волі.

1 (31) 2 (26)

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар