У власність Міноборони повернули майновий комплекс у Кропивницькому

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Міністерство оборони

Завдяки принциповій позиції військової прокуратури відновлено право власності Міністерства оборони України на майновий комплекс в м. Кропивницький.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі військової прокуратури Південного регіону.

10.01.2017 Дніпропетровським апеляційним господарським судом підтримано позицію військової прокуратури Кіровоградського гарнізону Південного регіону України про визнання права власності на цілісний майновий комплекс будівель та споруд в Кропивницького за державою та витребування його на користь Міністерства оборони України.

Виконуючи вказане рішення, 24.01.2017 за заявою прокурора скасовано реєстрацію права власності комерційної структури на вказане нерухоме майно вартістю понад 1,6 млн грн та зареєстровано право власності на нього за Міністерством оборони України.

Як повідомлялося раніше, в 2005 р. цілісний майновий комплекс будівель та споруд у м. Кропивницький незаконно вибув з державної власності шляхом використання розробленої схеми реалізації майна в обхід чинного законодавства з використанням механізмів фіктивного банкрутства державного підприємства.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар