Чиновника з Кіровоградщини зобов’язали повернути незаконно отриману премію

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Олександрійська місцева прокуратура у судовому порядку зобов’язала чиновника-корупціонера повернути до бюджету незаконно нараховану та отриману премію.

Зокрема, за позовом місцевого прокурора з Вишнівцівського сільського голови на користь держави стягнуто незаконно одержані кошти у розмірі 10 тис грн, внаслідок вчинення ним адміністративного корупційного правопорушення.
Як повідомлялось раніше, чиновника було визнано винним у вчинені адміністративного корупційного правопорушення та накладено стягнення у вигляді штрафу за власне преміювання.
Варто зазначити, що органи прокуратури області активно вживають заходи представницького характеру на усунення суспільно-небезпечних наслідків, заподіяних корупційними правопорушеннями. З початку року судами вже задоволено 2 аналогічні позови прокурорів, за якими на користь бюджету стягнуто 8,7 тис грн.
Прес-служба прокуратури Кіровоградської області             
Поширити:

Залишити коментар:

коментар