На Кіровоградщині молодик через ревнощі пограбував знайомого своєї дівчини

На Кіровоградщині поліцейські встановили особу молодика, який через ревнощі пограбував знайомого своєї дівчини.

За попередньою інформацією, раніше судимий за наркозлочини, 21-річний мешканець одного з сіл Кіровоградського району від імені подруги призначив опоненту зустріч. Коли ж хлопець на неї прийшов, побив його, відібрав особисті речі та мобільний телефон. За скоєне особі тепер загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Історія із з’ясуванням стосунків через ревнощі до дівчини, сталася наприкінці січня. До Кіровоградського районного відділення поліції звернувся 17-річний хлопець. Потерпілий розповів про те, що у соцмережі познайомився з дівчиною та мав зустрітися з нею у визначеному місці. Однак під час побачення на зустріч прийшов незнайомець, який його побив та образив, відібрав мобільний телефон і цукерки, які він збирався подарувати новій подрузі. Ще кілька днів юнак розмірковував, чому так сталося і намагався самостійно знайти кривдника, та врешті звернувся із заявою до поліції.

«У результаті проведених заходів правоохоронцям вдалося швидко встановити особу підозрюваного. Ним виявився 21-річний мешканець одного з сіл. Якось молодик прийшов у гості до дівчини, з якою зустрічався і на її ноутбуці вгледів відкриту сторінку у соцмережі. Попросивши пристрій на два дні, ревнивець вирішив розібратися з опонентом, а тому від імені власниці сторінки продовжив переписку та умовив хлопця прийти «на побачення».

Спокійної розмови між ними, очевидно, не вийшло, тож старший побив молодшого, та щоб помститися за увагу дівчини, відібрав у нього цінні речі», – розповів в.о. начальника Кіровоградського районного відділення поліції Віталій Ноженко.

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар