Чому в п’яти олександрійських школах мерзнуть учні з’ясовуватиме поліція

shpargalkavid.info

Прокуратурою Кіровоградської області розпочато кримінальне провадження за фактом зловживань під час реалізації програм із забезпечення шкіл м. Олександрії альтернативними видами палива.

Відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено за ч.2 ст.364-1 (зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права) КК України. Встановлено, що під час реалізації інвестиційного проекту з обладнання дров’яних котелень для опалення навчальних закладів, службові особи одного із підприємств, з метою отримання неправомірної вигоди, знаючи про неможливість надання послуг у відповідному обсязі, уклали договори про послуги із теплопостачання 5 навчальним закладам м. Олександрії. У подальшому ці послуги надавалися у розмірах та об’ємах, які не дають змоги забезпечити мінімальний температурний режим, визначений вимогами Державних санітарних правил і норм влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації навчально – виховного процесу.

Здійснення досудового розслідування доручено ГУ Національної поліції в області. Процесуальне керівництво здійснює прокуратура області.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар