Серійний крадій із Кіровоградщини проведе за ґратами більше трьох років

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

За принципової позиції прокуратури області серійного крадія, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та має непогашену судимість, засуджено до реального терміну покарання у виді 3 років 1 місяця позбавлення волі.

Зокрема, прокуратура у апеляційному порядку оскаржила рішення суду першої інстанції, яким мешканця Новоукраїнського району,  за скоєння крадіжки з домоволодіння, засуджено до умовного терміну покарання.
У апеляційній скарзі прокуратура вимагала призначити чоловікові реальний термін покарання. В обґрунтуванні своїх вимог публічний обвинувач наголошував, що підсудний три рази притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів та має непогашену судимість, тож призначене покарання не відповідає тяжкості скоєного злочину та особі обвинуваченого внаслідок м’якості.
Апеляційний суд підтримав позицію прокуратури. Чоловіка визнано винним за ч.3 ст. 185 (крадіжка) КК України та призначено покарання у виді 3 років 1 місяця реального позбавлення волі.
Крадія взято під варту в залі суду.
Прес-служба прокуратури Кіровоградської області     
Поширити:

Залишити коментар:

коментар