Продажу квартири самотньої кропивничанки, яка два роки лікується у психлікарні, розслідуватиме поліція

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
вікно квартири №33 у буд. по вул. Юрія Олефіренка, 14а

Сьогодні, 27 січня, керівник ЖЕО №1 Світлана Ковальова через ЗМІ звернулась до поліції з проханням взятися за розслідування продажу квартири самотньої літньої жінки, яка вже два роки лікується у КЗ “Кіровоградська обласна психіатрична лікарня”.


Про це Світлана Ковальова заявила на прес-конференції у міськраді. Письмове звернення вона передасть правоохоронцям після прес-конференції.

16325441_1240313566044290_100519615_o

Нагадаємо, учора, 26 січня, у Кропивницькому в квартирі №33 по вул. Юрія Олефіренка, 14а невідомі виламали двері і встановили нові. Керівнику ЖЕО, яка прибула туди за дзвінком сусідів, невідомий чоловік надав копію купівлі-продажу цієї квартири. Причому її власниця, яка вже два роки лікується у психлікарні, згідно цього договору, нібито зареєстрована у штаті Орегон США, і там же у нотаріуса передала чоловіку з Кіровоградщини право виступати від її імені. Саме він і здійснив продаж квартири. Власниця квартири Лілія Давидівна Спектор заявила журналістам, що не продавала свою квартиру і не підписувала ніяких документів. Більше того, два роки не виїздила з медзакладу.

“Я через ЗМІ звертаюсь до правоохоронців, щоб вони опечатали квартиру і відкрили кримінальне провадження по цій справі”, – заявила на прес-конференції Світлана Ковальова.

Керівник ЖЕО повідомила, що сьогодні, за словами сусідів, у квартирі мають міняти вікна.

Окрім того, Світлана Ковальова зазначила, що у договорі купівлі-продажу зазначена неправдива інформація. Адже там сказано, що її ЖЕО нібито надало довідку про те, що у квартирі ніхто не проживає.

“У договорі зазначено номер довідки 4151. У нас такої кількості довідок наразі немає. За порядком довідки у нас зараз йдуть під номером 120-121”, – заявила вона.

Після спілкування з журналістами Світлана Ковальова поїде із заявою до поліції. Також вона повідомила Першій електронній, що головний лікар психіатричної лікарні вже приготував письмову довідку про те, що жінка з 2015 року перебувала у медзакладі.

16388642_1240313592710954_931144473_o

Поширити:

Залишити коментар:

коментар