У Кропивницькому поліцейські вилучили психотропні речовини та наркотичні засоби

Працівники поліції перевірили інформацію, яка надійшла від мешканців одного з районів обласного центру щодо збуту наркотиків. У результаті вжитих заходів незаконну діяльність припинено.

«23 січня під час проведення санкціонованих обшуків у домоволодінні, що належить місцевому жителю, вилучено: 52 дози психотропної речовини – псевдоефедрин, 12 доз наркотичного засобу «Трамадол», 5 пігулок «Екстазі», 105 пігулок препарату «Ефіна», до складу якого входить прекурсор – псевдоефедрин, та інші інгредієнти для виготовлення метамфетаміну», – розповів начальник управління протидії наркозлочинності поліції Кіровоградської області Євген Чуйко.

За результатами експертизи за цим фактом буде прийнято рішення щодо притягнення особи до кримінальної відповідальності за ч. 2 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів), ч. 1 ст. 311 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів). Покарання, передбачене за вчинення кримінального правопорушення, – до 5 років позбавлення волі.

Якщо Вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомте за телефоном гарячої лінії 095 189 4350, на електронну пошту: kirovohrad@antidrug.gov.ua або безпосередньо працівникам поліції за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 30. Конфіденційність гарантується.

1 (22) 2 (18) 3 (13) 4 (10) 5 (10) 6 (5)

 За матеріалами управління протидії наркозлочинності поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар