На Кіровоградщині за нібито викрадений алкоголь охоронець вбив відвідувача магазину

Працівники поліції розслідують обставини, за яких житель області отримав смертельні тілесні ушкодження.

За попередньою інформацією, між працівником охорони магазину та громадянином, який перебував у торгівельному закладі, виник конфлікт начебто через те, що відвідувач викрав алкоголь. У результаті «спілкування» потерпілий отримав травми, які виявилися несумісними з життям. За скоєне особі загрожує покарання – до 10 років позбавлення волі.

До чергової частини Олександрійського районного відділення поліції надійшло телефонне повідомлення від фельдшера про те, що біля магазину раптово помер 63-річний місцевий житель.

Під час огляду на тілі померлого видимих тілесних ушкоджень виявлено не було. Однак, за результатами судово-медичної експертизи з’ясувалося, що причиною смерті стали пошкодження внутрішніх органів.

«У ході проведення слідчо-розшукових дій працівники поліції опитали можливих свідків події та встановили причетність до скоєння злочину 32-річного місцевого мешканця. За принципової позиції прокуратури міста особі оголошено підозру за ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального Кодексу України. Вирішується питання про обрання громадянину міри запобіжного заходу», – повідомив начальник Олександрійського районного відділення поліції Олександр Кодак.

За вчинене зловмисникові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

За матеріалами Олександрійського районного відділення Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар