На Кіровоградщині горіли квартира і дача

19 січня рятувальники ліквідували пожежу в квартирі двоповерхового житлового у с Дмитрівка, а 20 січня загасили займання на дачі у Заваллі.

Про це інформує прес-служба У ДСНС в області.

19 січня о 14:59 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі двоповерхового житлового будинку в с. Дмитрівка Знам’янського району.

По прибуттю на місце пожежі було встановлено, що горять речі домашнього вжитку загальною площею 15 м2 в одній із кімнат трикімнатної квартири. Силами рятувальників пожежу локалізовано о 15:17 та о 15:35 – ліквідовано.

До гасіння пожежі залучались 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янки.

Причину пожежі встановлюють фахівці.

TrlE0Zem3eo

20 січня о 01:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу дачного будинку в смт Завалля Гайворонського району.

По прибуттю на місце події було встановлено, що у двоповерховому будинку горить покрівля та балки перекриття на площі 3 м2. Силами вогнеборців о 02.50 пожежу локалізовано та о 03:10 – ліквідовано.

До гасіння пожежі залучались 4 чоловіки особового складу, 1 одиниця техніки 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Гайворона та місцева пожежна команда смт Завалля.

Причину пожежі встановлюють фахівці.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар