Кропивницький: під час обшуку кабінету підозрюваного в хабарництві держвиконавця юстиції знайшли зброю і боєприпаси

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону на хабарі викрито державного виконавця кропивницького міського управління юстиції. Під час обшуку у кабінеті підозрюваного було знайдено зброю та боєприпаси, походження яких встановлюється.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі військової прокуратури Південного регіону.

17 січня офіцерами військової прокуратури спільно з співробітниками Управління захисту економіки в Кіровоградській області припинено незаконне збагачення за чужий рахунок державного виконавця одного з відділів виконавчої служби Управління юстиції м. Кропивницький.

“Встановлено, що в роботі державного виконавця знаходилося виконавче провадження про стягнення з громадянина Б. боргових зобов’язань в сумі понад 100 тис. доларів США на користь банківської установи.

Володіючи певними повноваженнями, нечистий на руку чиновник захотів збагатитися за чужий рахунок і запропонував громадянину сплатити йому неправомірну вигоду в сумі 75 тис. грн і назавжди забути про борг.

За справу взялася військова прокуратура. Хабарника затримали «на гарячому» – безпосередньо при отриманні частини обговореної суми хабара”, – повідомляють у прес-службі.

Крім того, під час обшуків, проведених в приміщеннях чиновника, правоохоронцями виявлено боєприпаси і зброю, походження яких встановлюється.

Військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону планується повідомлення зазначеній особі про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, а також звернення до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу і накладення арешту на вилучене майно.

Досудове розслідування триває.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар