На Кіровоградщині поховали восьмикласницю, яка зникла у травні минулого року

Сьогодні, 13 січня, в селищі Пантаївка поховали 15-річну Софію Буц, яка зникла 1 травня 2016 року.

Про це пише “Моя Олександрія”.

Попрощатися з дівчиною прийшли родичі, учні та педагоги школи-інтернату, де навчалася Софія. Настоятель місцевої православної церкви провів відспівування.

Дівчину провели в останній шлях у весільній сукні в закритій труні.

Софію згадували як добру і організовану дитину. За словами педагога-організатора Світлани Чабан, поки не було документів про смерть, Софію перевели в 9 клас і не викреслювали з класних журналів.

Рідний дядько Олександр згадує, що дівчина зникла 1 травня, а через три дні він був на тому місці в лісі, де згодом знайшли останки. Тоді ще застрягла машина і залишила колію. Колія, за його словами, є досі. А тіла тоді не було. І де була Софія, була вона жива чи мертва, – ніхто не знає.

Без рідної людини залишилися мати Ірина і 4-річна сестра Поліна, яку Софія дуже любила. Важко переживає смерть внучки бабуся Валентина. Дівчинку поховали на місцевому Пантаївському кладовищі.

Нагадаємо, школярка з Пантаївка 15-річна Софія Буц зникла увечері 1 травня 2016 року. У жовтні в Пантаївському лісі знайшли череп, який може належати зниклій школярці. При подальшому вивченні локації виявили останки і речі. При огляді речей родичі частково їх впізнали. Очільник поліції Кіровоградщини запевнив у причетності волинянина до вбивств дітей, серед яких і Софія Буц. Служба розшуку дітей Магнолія.ТВ повідомляла про обставини зникнення школярки. Окрім того, в ефірі програми “Говорить Україна” намагалися з’ясувати, куди зникла 14-річна жителька Кіровоградщини.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар