Мешканка Кіровоградщини відмовилася сідати на мопед, за що отримала від чоловіка ногами в живіт

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Поліцейські затримали жителя області, який завдав співмешканці тяжких тілесних ушкоджень. Жінка звернулася за допомогою до районної лікарні лише через кілька днів, коли стан її здоров’я погіршився. У даний час зловмиснику оголошено підозру у скоєнні злочину.

До Маловисківського відділу поліції 4 січня надійшло повідомлення від медичних працівників. У потерпілої фахівці діагностували пошкодження одного з внутрішніх органів.

«Поліцейські встановили, що пригода сталася ще у перший день нового року. За попередньою інформацією, співмешканці пізно увечері їхали вулицями села на мопеді, з якого згодом упали. Жінка відмовилася від подальшої поїздки на транспортному засобі, у відповідь чоловік завдав їй кількох ударів ногами в область живота», – розповів т.в.о. начальника Маловисківського відділу поліції Дмитро Бриндзюк.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Зловмисника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання щодо обрання стосовно нього міри запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

2 коментаря до Мешканка Кіровоградщини відмовилася сідати на мопед, за що отримала від чоловіка ногами в живіт

  1. Бабы, зачем вы живёте с такими дебилами?! Вокруг, масса нормальных мужиков. Но вы всёравно живете с алкашами, наркоманами, зеками, преступниками, насильниками, дебилами и прочими отбросами. Они бьют вас дур, насилуют ваших детей, но вы всёравно с ними живёте. И даже если вашего неадекватного дебила посадят в тюрьму или убьют в пьяной драке, вы всеравно находите другого такого же! У вас мозг есть? Или вы думаете промежностью?

  2. я С вАМИ СОГЛАСНА, НО ПОПРОБУЙТЕ ОТ ЭТОГО НЕЛЮДЯ
    ИЗБАВИТЬСЯ. эТО ПРОБЛЕМАТИЧНО.

Коментарі заборонені.