На Кіровоградщині виявили самочинне будівництво складу

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції у Кіровоградській області зафіксовано факт будівництва складського приміщення без відповідних дозвільних документів.

“У ході позапланової перевірки, проведеної за зверненням Добровеличківської селищної ради, посадовими особами Інспекції була встановлена відсутність зареєстрованої декларації про початок будівельних робіт. Таким чином, будівництво складського приміщення по вул. Аркадія Артюха у смт. Добровеличківка визнано незаконним, на підставі чого на замовника будівництва, ПП «Комакс», накладено штраф у розмірі 28 800 грн”, – повідомляє ДАБІ.

Загалом за 11 місяців 2016 року було проведено 21987 перевірок об’єктів будівництва. З них 20 835 позапланових та 1152 планові перевірки. На підставі виявлених порушень містобудівного законодавства накладено  штрафів на суму 273,3 млн грн.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар