Головну ялинку одного з міст на Кіровоградщині обікрали в переддень Нового року

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Відсутність значної кількості ялинкових прикрас, викручені та розбиті лампочки на гірляндах, побиті, поламані та вимазані брудом декорації – саме така яскрава картина чекала на світловодців 29 грудня – Головна ялинка міста постраждала від рук вандалів-грабіжників.

Пише офіційний сайт Світловодської міськради.

“У ніч з 28-го на 29-те грудня відбулося пограбування головної ялинки Світловодська. Окрім зниклої великої кількості прикрас, злочинці побили та поламали декорації, біля підніжжя ялинки. Раніше, яскраві обличчя казкових героїв, які радували око жителів міста, сьогодні втратили колишній шарм. Побиті ногами, брудні, поламані, зі значними дірками та подряпинами більше не виглядають такими привабливими. Злочинці не просто зчинили пограбування – навмисно було спаплюжене майно громади.
КП «Комбінат комунальних послуг», який утримує ялинку, на чолі з Олександром Плахотнім, виїхали на місце пригоди. Дещо вдалося поправити, дещо підфарбувати та полагодити, але загальна картина залишається незмінною – вандалізм видно неозброєним оком.

Яка вона, ця мета – навмисно спаплюжити головний символ Нового року, чи поповнити запас домашніх ялинкових прикрас?” – пише сайт міськради.

Детальніше тут.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар