Прокуратура Кіровоградщини вимагає взяти під варту чоловіка, який намагався дати хабара поліцейському

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Прокуратура області у суді апеляційної інстанції оскаржує міру запобіжного заходу, обрану учаснику злочинного угрупування, який намагався відкупитись від поліції неправомірною вигодою у розмірі однієї тисячі доларів США.

Так, ухвалою слідчого судді Ленінського районного суду м. Кіровограда підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Не погоджуючись з вказаним рішенням прокуратура області звернулась до апеляційного суду з вимогою взяти підозрюваного під варту строком на 60 діб.

Про результати розгляду апеляційної скарги буде повідомлено додатково.

Як повідомлялось раніше, фігурант кримінального провадження щодо незаконної порубки лісу намагався ухилитись від відповідальності за допомогою надання хабара співробітнику поліції. Факт передачі коштів у розмірі 1000 дол. США задокументовано слідчими прокуратури 21 грудня поточного року. Кримінальне провадження розпочато за фактом пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі (ч.3 ст.369 ККУ).

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар