На в’їзді у Кропивницький поліція зупинила мікроавтобус, який віз гранату та підривачі

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

До чергової частини роти поліції особливого призначення ГУНП в області надійшло повідомлення, що автодорогою «Кіровоград – Рівне – Новоукраїнка» в напрямку обласного центру рухається автомобіль «IVEKO», у салоні якого можуть знаходитися вибухонебезпечні предмети.

Черговими поліцейським негайно зорієнтовані найближчі екіпажі поліції особливого призначення, які і зупинили на в’їзді до міста Кропивницького зазначений в орієнтуванні транспортний засіб. На місце події інспектори одразу ж викликали слідчо-оперативну групу відділу поліції. Керманич під час спілкування із правоохоронцями помітно нервував та намагався уникнути подальших розмов та дій поліцейських.

У свою чергу, працівниками поліції виявлено та в подальшому вилучено з автомобіля наступні предмети: корпус гранати «Ф-1» без підривача з маркуванням № 287-74, дві одиниці підривача типу УЗРГМ з маркуванням УЗРГМ № 181-71 та УЗРГМ № 161-70, три одиниці циліндричних предметів з маркуванням «ВОГ-17», 16 патронів калібру 9 мм, 50 патронів калібром 5,6 мм та поліетиленовий пакетик з речовиною рожевого кольору вагою приблизно 100 гр. Усі предмети направлені на дослідження.

За даним фактом розпочате кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України та внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі тривають слідчі дії.

Управління безпеки дорожнього руху ДПД Національної поліції України

Поширити:

Залишити коментар:

коментар