Неповнолітня студентка втекла з Кропивницького у Дніпро. Більше місяця її шукала поліція

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Правоохоронці розшукали неповнолітню втікачку у сусідній області. На початку грудня до Кропивницького відділу поліції надійшло повідомлення від керівника Кіровоградського професійного ліцею про те, що зникла їхня 15-річна учениця. Більше місяця дівчина не з’являлася на навчання і її місцезнаходження було не відоме.

Відомості про дану подію було внесено до Єдиного обліку та зареєстровано до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці відразу ж почали пошуки.

У ході проведення першочергових розшукових заходів працівники ювенальної превенції знайшли неповнолітню в іншій області та доставили до Кропивницького відділу поліції для з’ясування усіх обставин.

Як було встановлено, дівчина, отримавши стипендію, вирішила поїхати до свого хлопця до міста Дніпро.

Ця учениця неодноразово втікала та пропускала заняття. Неповнолітню, яка позбавлена батьківського піклування, у подальшому буде направлено до спеціалізованого реабілітаційного закладу.

За матеріалами Кропивницького відділу поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар