Кропивничанка ледь не зарізала свого чоловіка, який вдарив дитину

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація mukachevo.today

Працівники поліції оголосили підозру жінці, яка завдала співмешканцю ножових поранень. У Кропивницькому 28-річна місцева жителька нанесла цивільному чоловіку кілька ударів ножем у спину. Потерпілий перебуває у лікарні. За вчинене кримінальне правопорушення підозрюваній може загрожувати до 8 років позбавлення волі.

Пригода сталася напередодні вихідних. До Кропивницького відділу поліції надійшло повідомлення про сімейну сварку.

Правоохоронці відразу ж відреагували й виїхали на місце пригоди. У помешканні працівники поліції виявили 31-річного потерпілого з ножовими пораненнями та почали з’ясовувати обставини злочину.

Було встановлено, що пізно ввечері сп’янілий чоловік під час сварки почав бити цивільну дружину та її дитину. У розпалі конфлікту співмешканка схопила кухонного ножа і нанесла ним чоловікові декілька ударів у спину. Зрозумівши, що накоїла, жінка побігла до сусіда, звідки викликала карету швидкої медичної допомоги.

«Зловмисницю було викрито на місці злочину та доправлено до відділу поліції для дачі показів. Знаряддя злочину – ніж, який жінка викинула на подвір’я, правоохоронці вилучили та направили на дослідження, – повідомив керівник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко. – Громадянці оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 5 до 8 років».

2 (16) 1 (23)

За матеріалами Кропивницького відділу поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар