Наслідки зіткнення потягів на Кіровоградщині уже ліквідовано

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація

Залізничники оперативно ліквідували наслідки транспортної події на Кіровоградщині.

8 грудня о 19:44 по станції Новоукраїнка відбулося зіткнення вантажного поїзда із тепловозом, який виконував маневрову роботу. Внаслідок зіткнення з рейок зійшли електровоз (чотирма колісними парами), тепловоз (трьома) та два вагони маневрового складу. Також було пошкоджено опору контактної мережі.

Вже за 15 хвилин на місце події виїхали два відновні поїзди станцій Знам’янка та Помічна. За допомогою гідравлічного обладнання та вантажопідіймального крану вночі встановлено на рейки електровоз, тепловоз та вагони маневрового складу. У відновних роботах взяли участь майже 100 залізничників.

Організація пропуску поїздів ускладнювалася виконанням у цю добу колійних робіт по станції. Тому зміненими маршрутами прямували поїзди №60 Одеса – Харків (через ст. Долинська на ст. Знам’янка) та №137 Черкаси – Одеса (через ст. ім. Т. Шевченко до ст. Помічна). Завдяки оперативним діям залізничників вдалося мінімізувати затримки пасажирських поїздів  №60 Одеса – Харків (1 год. 55 хв.), №59 Харків – Одеса (1 год. 50 хв.), №64 Одеса – Дніпропетровськ (50 хв.).

Внаслідок події машиніста тепловозу дістав травму руки. Його було оперативно госпіталізовано.

Наразі проводиться службове розслідування в ході якого з’ясують причини події.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар