В Олександрії на центральному ринку на жінку впала металева конструкція

Центральний ринок Олександрії

В Олександрії, 3 грудня, на КП “Олександрійський центральний ринок” на 57-річну жінку впала металева конструкція.

Про це пише “Моя Олександрія”.

Стелаж звалився жінці на плече, коли заходила в ринок через ворота. За її словами, вона вітрину не чіпала – проходила на відстані більше метра від неї.

Від удару порвалося пальто, а жінка отримала забій лівого плеча. Потерпілій стало погано, її забрала швидка допомога. У лікарні зробили рентген та УЗД, наполягали лягти на обстеження, а коли потерпіла відмовилася, виписали лікарняний.

Вийшовши з лікарні, жінка з чоловіком знайшли господиню торгової точки. Підприємець не стала заперечувати ситуації, і запропонувала відремонтувати пальто і дати 200 гривень за рентген та УЗД. Про компенсацію матеріальних труднощів, оскільки лікарняний платять не відразу, а тільки через 2-3 місяці, а також – моральної шкоди, господиня слухати не стала. Єдине, запропонувала взяти у неї в борг з наступним поверненням, коли держава оплатить лікарняний.

Звернутися до совісті підприємця через адміністрацію ринку не вийшло. Контролер, який назвався Романом, відзвітував, що провів бесіду і підприємець передзвонить потерпілої, проте дзвінка немає.

“Я вже не хочу ніяких грошей, бог з нею. Але не можна так ставитися до людей. Може, нам і далеко до їхнього рівня (рівня підприємців – Авт.), але це несправедливо по відношенню до простої людини. І добре, що все обійшлося. Якщо б стелаж впав на дитину або по голові, був би смертельний випадок”, – поділилася жінка.

Потерпіла написала і зареєструвала заяву на ім’я міського голови з проханням стежити за порядком на підприємстві.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар